Ticari Taksi Plakası Nasıl Kiralanır | Kale Taksi Blog

Plaka Kiralama hakkında nelere dikkat edilmesi, plakanın nasıl kiralanması konusunda hazırladığımız, blog yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

01.08.2018
00:00
A+ A-

Plaka Kiralama

Ticari Taksi Plakası Nasıl Kiralanır ?

Öncelikle Taksi Plakası Kiralamanız için İstanbul ‘ da D Segmenti Turkuaz Renkte araç almanız gerekmektedir. Genelde Galericiler aracılığı ile araç alımı ve plaka kiralama sistemi tek firma üzerinden yapılır, örnek vermek gerekirse a firmasından aracı, b firmasından plakayı kiralamanız çok zordur fakat bu durum sadece galericiler den alacağınız araç ve kiralayacağınız plaka için geçerlidir.

Plaka sahibinden kiralayacağınız plaka için herhangi bir firmadan araç alıp plakasını takabilirsiniz, Ancak fiyat olarak biraz farklar olsa da her zaman galeri aracılığı ile araç almak ve plaka kiralamak avantajlıdır.

Galeriden alacağınız aracın Boya, Dama, Taksimetre, Muamele, Sigorta, Taksi Levhası ve buna benzer farklı detaylar ile uğraşmadan anahtar teslim aracınızı ve plakanızı alır aynı gün kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

Plaka Kiralamak İçin Gerekli Olan Evraklar

  1. 3 Adet Resimli İkametgâh, Mesleği Şoför Yazacak, Arkasında En Az (2) Yıldır İkametgah Etmektedir Yazılıp 
  2. Nüfus cüzdanı sureti
  3. Sabıka kaydı
  4. Kefil

Yukarıda bahsi geçen plaka kiralamaya ilişkin gerekli evraklarda firmaya göre değişiklik olabilir ancak Plaka Kiralama konusunda çok iyi analiz yapılmalı, doğru firmayı ve bütçenize en uygun fiyatları belirlemelisiniz.

Özellikle yeni UKOME kararı ile Sarı Ticari Taksi ‘ nin yerini alan Turkuaz D Segmenti araçlar sebebi ile Plaka Fiyatlarında günlük olarak değişiklikler olmaktadır. Yaşını doldurmamış Ticari Araçları , plaka sahipleri ve kiracılar D Segmentli Turkuaz Taksiler ile değiştirmekte olup bu değişim Plaka Fiyatlarına da yansımaktadır.

Ayrıca D Segmentli araçların taksimetreleri %15 daha fazla yazmakta olduğundan araçlara talep çok fazladır, Dolayısı ile araca bağlı olan plakanın ‘da bu değişimden etkilenmemesi kaçınılmazdır.

Firmamız Plaka Alım Satım , Plaka Kiralama konusun 40 yıllık tecrübesi ile siz değerli müşterimize İstanbul ‘ da 8 ayrı bölgede hizmet vermektedir. Ayrıca bütçenize uykun ve kolay ödeme seçenekleri ile yeni D Segmentli Turkuaz Taksi seçmenize yardımcı olarak satış danışmanlarımız tüm sorularınıza cevap vermek için hazır.

Ticari Taksi Sektöründe en uygun Plaka Fiyatlarını sunan, Referansları güçlü ve Müşteri Memnuniyetini ilke edinmiş firmamız ayrıca Ticari Taksilerinizin Bakım, Onarım ve Yedek parça gibi her türlü işlem ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Plaka Kiralama yapmadan önce mutlaka firmamızı ziyaret etmenizi, Plaka Alım Satım ve Plaka Kiralama konusun ‘ da araştırmalarınız için firmamızdan bilgi almanızı öneririz .

İlgili Görseller